Dzień Nauczyciela w restauracji Portius

Serdecznie zapraszamy do organizacji przyjęcia z okazji Dnia Nauczyciela w Restauracji Portius.
To jeden z niewielu dni kiedy każdy nauczyciel może oderwać się od codziennej pracy.

Menu

do wyboru

Przystawka
Carpaccio z pieczonego buraka z serem feta i rukolą

Zupa
Krem z cukinii z prażonymi migdałami

Danie główne
Pieczeń z indyka w sosie musztardowo miodowym podana na puree ziemniaczanym z marchewką baby

Deser
Ciasto owocowe

Bufet
Deska wędlin
Deska serów
Mini tortille
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Sałatka z brokułem i serem feta
Pieczywo

60 zł/osoba

Przystawka
Torcik śledziowy z marmoladą cebulową

Zupa
Krem z pieczonej dyni z prażonymi pestkami dyni

Danie główne
Noga z kaczki confit w sosie śliwkowym podana z ziemniaczanymi gnocchi glazurowanymi buraczkami

Deser
Ciasto owocowe

Bufet
Deska wędlin
Deska serów
Mini tortille
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Sałatka z brokułem i serem feta
Tymbaliki drobiowe
Pieczywo

Ciepła kolacja
Pieczony prosiak nadziewany kaszą gryczaną serwowany na Sali przez szefa kuchni
(minimum 50 osób)

85 zł/ osoba