Andrzejki 2018

Menu

Przystawka
Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą , serem feta i prażonymi pestkami dyni

Danie główne
Roladki z indyka nadziewane szpinakiem i suszonymi pomidorami z sosem tymiankowym podane z rozetka ziemniaczaną i grillowanymi warzywami

Deser
Mus waniliowy z gorącymi leśnymi owocami

Bufet
Sałatka z brokułem, fetą i pomidorkami z sosem czosnkowym
Sałatka z tuńczykiem, żółtym serem i fasolkami
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Deska wędlin
Pasztet z żurawina
Deska mięs pieczonych
Deska serów
Mini tortille
Tymbaliki drobiowe
Jajka faszerowane
Gorące dramstiki w sosie słodko kwaśnym
Żur na borowikach
Pieczywo regionalne
Słodki kącik

Danie Ciepłe
Płonące prosie faszerowane kaszą gryczaną i karkówką podawane na Sali przez Szefa kuchni